Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü

Acil Yardım ve Afet Yönetimi 1. Sınıf Öğrencilerin Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Programda 1. sınıf akademik danışmanı Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin KOÇAK tarafından Fakülte işleyişi ve yönetim yapısı, Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümü akademik yapılanması, fakülte alt yapısı, eğitim ve öğretim süreci, sosyal ve sportif olanaklar, kütüphane altyapısı gibi konular hakkında bilgiler aktarıldı. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru CAYMAZ, Bölüm Başkan Yardımcısı Feyza Nur BEKLER, Dr. Öğr. Üyesi Ebru İNAL, Öğr. Gör. Dr. Sevda VURUR ve Arş. Gör. Dr. Göksel ÖZTÜR’ünK katılım sağladığı etkinlikte öğrencilere aktif bir öğrencilik süreci için tüm akademik ve idari kadronun her daim destek olmaya hazır olduğunun altı çizildi. Etkinlik, grup fotoğrafının çekimiyle sona erdi.